Om mina workshops & retreater

Jag tillhandahåller workshops och retreater i olika delar av världen. Dessa tillställningar innehåller exempelvis massage, yoga, kroppskännedom, fysisk träning, dans, meditation, sharing och coaching. Nedan kan du se kommande workshops och retreater. Klicka på bokningsknappen för att göra en bokning.

Skräddarsydda workshops & retreater

Skräddarsydda privata retreat i Thailand på paradisöar där helande sker i varm, solig och naturstark miljö.

  • Vi spenderar upp till fem dagar tillsammans i djupa processer i en vacker och lugn miljö.
  • I fem olika teman, i fem dagar processar du/ni. Det är utmanande, djuptgående, och det skapar garanterat en förändring. Under retreaten väver vi in den vackra miljön och naturen med fysiska aktiviteter, allt efter det individuella behovet.
  • Kan ingå : Massage, yoga, besök hos munkar, rörelsemeditation, meditationer, bad, promenader och ceremonier. Det är totalt unikt utefter just ditt/ert behov. Detta retreat är mycket uppskattat!

Läs klients berättelse:

Vad gav det dig att åka på en privat retreat till Thailand med Mari?

Först och främst att spendera tid i en miljö som både är väldigt vacker och rofylld samt i ett klimat som är varmt och behagligt tror jag gör att vi har lättare att öppna upp samt gör oss mer mottagliga för förändringar. Detta gjorde att jag under min privata retreat i Thailand med Mari verkligen gav mig själv chansen att starta de processer som jag eftersträvar. Det faktum att det bara är klient och terapeut gör att tiden blir väldigt effektiv och inga onödiga start-stop sträckor. Man spenderar flera dagar med varandra vilket gör att man får möjligheten att direkt få svar på de frågor som dyker upp under samtal och de olika övningarna som ingår i retreaten. Detta leder till en helt annan effekt jämfört med att träffa en terapeut var eller varannan vecka. Att man sedan är iväg från sin vardag gör att det är lättare att koppla bort alla övriga störningsmoment vilket innebär bättre fokus och med det ett bättre resultat.

Mari har stora yrkeskunskaper inom psykosyntes och personlig utveckling. Hon har en förmåga att lyssna och känna av sin klient för att på så sätt finna en nivå och en process som passar den enskilda individen. Sedan lyser hennes engagemang och genuina intresse för att assistera i personers utveckling igenom vilket gör att hon verkligen ger allt för sin klient.  Jag önskar av hela mitt hjärta att fler gjorde investeringen och spenderar en vecka med Mari i Thailand, för det är i alla fall den bästa investeringen jag gjort.

– Andreas 36 år entreprenör och risktagare

Avslutade workshops & retreater

The Big Glow Solstice Retreat
Embodying the Light
June 16-17, 2018
Stockholm, Sweden

 

Medicine Woman Training
Awakening of the Shaman
April 2-6, 2018
Sollér, Mallorca

 

Dancing with the stars
Feeling Your Self Through Astrology, Music and Movement
November 17-24, 2017
Goa, India