Samtals- och dansterapeut – Open Floor lärare – Energimedicine – Handledare

Min bakgrund

Jag har sedan år 2003 arbetet som terapeut för enskilda klienter, par och grupper. Jag är även utbildad i fridans, som imago coach för par samt inom shamansk energimedicin. Nu är jag även lärare och terapeut i Open Floor – medveten rörelse. Jag följer mitt livssyfte genom att hela tiden bygga broar mellan det omedvetna till det medvetna, där min passion för dansen och rörelsen genomsyrar hela mina väsen. Jag praktiserar dans och yoga för min egen utveckling och jag har utövat dansens helande kraft i över 15 år med många timmar på dansgolvet, framförallt med grundaren av Open Floor: Andrea Juhan. Min livsfilosofi med att ständigt vara närvarande i sitt inre medvetande, gör att jag har en stor genuin närvaro. Idag bor jag på Mallorca där jag erbjuder mina olika tjänster men periodvis jobbar jag även i Thailand med bröllopsceremonier, håller retreats, samt arrangerar kurser i personlig utveckling och i Open Floor.

 

Mitt arbete

I mitt arbete väver jag samman alla mina erfarenheter och kunskaper. I mina samtal använder jag mig av psykosyntesterapi, som är en utvecklingsorienterad psykologi, vilket fokuserar på det friska i varje individ. Brister och tillkortakommanden ses som en stor utvecklingspotential och i varje problem vi upplever, finner vi fröet till utveckling och mognad. Energimedicinen och Open Floor är metoder som går på djupet i kropp och själ bestående transformationer i medvetenhet. Jag är mycket erfaren och en mästare i att spåra energier i kroppen och med alla dessa metoders hjälp kan förändringar, både stora och små, inom många av livets olika områden skapas, vilket även speglas i vår omgivning. Tack vare detta kan vi få en djupare kontakt med oss själva och leva ett mer äkta autentiskt liv i balans med livskraft och glädje i vår fulla potential.

 

Vad mina klienter säger

Klient

Mötet med Mari har gett mig allt! Våra initiala samtal och övningar har ändrat mig i grunden. Jag har frigjorts från gamla mönster och låsningar. Vad som verkligen är mitt sanna jag har lyfts fram vilket har gett mig båda en mer positiv livssyn, större självförtroende samt en helt ny insikt i vem jag är och vad jag vill göra med mitt liv.

Andreas 36 år

Entreprenör och risktagare

Jag önskar av hela mitt hjärta att fler gjorde investeringen och framförallt i den skräddarsydda retreaten i Thailand som jag gjorde med Mari, det är iallafall den bästa investeringen jag gjort."

Anna, 35 år

Lärare

Mari hjälpte mig att förstå de negativa beteenden som jag tagit med mig från min barndom in i mina nuvarande relationer. Mari har en unik förmåga att locka fram det som man innerst inne vill, men inte tidigare har vågat se. Nu känner jag mig fri! Att gå i terapi hos Mari är det bästa jag gjort!

Charlotte, 37 år

Chef / Finans företag.

Jag började hos Mari då jag hade tappat lusten på livet och att leva. Utan terapi hos Mari vet jag inte om jag hade klarat det. Jag är extremt tacksam och jag har svårt att sätta ord på allt det har gett mig, jag har fått livet tillbaks och lusten att leva igen.

Mina kunskaper

Jag har stora yrkeskunskaper inom psykosyntes och personlig utveckling. Jag har en förmåga att lyssna och känna av min klient för att på så sätt finna en nivå och en process som passar den enskilda individen. Mitt engagemang och genuina intresse för att assistera i personers utveckling lyser igenom vilket gör att jag verkligen ger allt för min klient.

 

Stop searching here and there,
the jewels are inside you.”

— Rumi

Länkar:

Openfloor
Humanova

Kontakta mig

 

Varmt välkommen!